Geniş Aile Komşu Kızı Filmi Sinemalarda

Yönetmen
Cüneyt İnay'ın
Geniş Aile Komşu Kızı
Filmi Sinemalarda
 
Yönetmen Cüneyt İnay'ın Geniş Aile Komşu Kızı filmi 2 Ağustos 2019 Cuma gününden (bugünden) itibaren sinemalarda.
 
Filmin hikâyesi, bir oto yıkama açarak hayatlarını düzene sokmaya çalışan iki adamın yolunun bir kızla kesişmesi üzerinden ilerliyor.
 
Türk televizyonlarının ünlü dizisi Geniş Aile, bir kez daha beyaz perdeye aktarıldı.
 
Komedi türündeki filmin senaryosu da filmin yönetmeni olan Cüneyt İnay’a ait.
 
Filmin yönetmeni ve senaristi Cüneyt İnay Geniş Aile dizisinin yaratıcısı ve Geçmiş Olsun, Aşk Bu Mu, Vay Arkadaş gibi yapımlarıyla biliniyor.
 
Geniş Aile serisinin devam filmi olan Geniş Aile Komşu Kızı filminin başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ var:
 
Ufuk Özkan;  Sen Sağ Ben Selamet, Milyonluk Kuş, Aile İşi, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi yapımların başarılı ismi. Bülent Çolak; Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, Zer, Suç Unsuru, Vezir Parmağı, Güven, Ver Kaç gibi yapımların yetenekli oyuncusu. Rojda Demirer; Melekler Korusun, Sevgili Dünürüm, Kaos: Örümcek Ağı gibi yapımların güzel oyuncusu. Emre Altuğ; Dört Köşeli Üçgen, Durak gibi filmlerde gördüğümüz müzisyenlikte olduğu kadar oyunculukta da kendini kanıtlayan başarılı sanatçı. Filmde, başrol oyuncularına Mine Teber, Tolga Canbeyli ve Tuğçe Karabayır eşlik etmiş.
 
Filmin Konusu
 
Geniş Aile Komşu Kızı, sorunlu bir adam olan Cevahir'in maceralarını konu ediyor. Hayatlarını bir türlü yoluna koyamayan Cevahir ve Ulvi, bir oto yıkama açarak hayatlarını düzene sokmaya çalışır.
 
Kendilerini beladan uzak tutmaya çalışan Cevahir ve Ulvi'nin yolu bir gün Cevahir'in bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişir. Zor bir durumda olan Zeynep, başındaki dertten kurtulabilmek için Cevahir ve Ulvi'den yardım istemeye karar verir.
 
Zeynep, abisi Katip'in vasiyetini üzerine Nebil'le evlenmek zorundadır. Zeynep bu evliliğin gerçekleşmesini istemese de evliliğin iptal olmasının tek yolu Nebil'in evlenmekten vazgeçmesidir.
 
Zeynep'e yardım etmeye karar veren Cevahir ve Ulvi, Muazzez ve Kütük’ün de yardımı ile Nebil’i Zeynep’ten soğutmak için türlü oyunlar oynar. Çok geçmeden amaçlarına ulaşan Cevahir ve Ulvi artık her şeyin yoluna girdiğini düşünür. Ancak Nebil, onları türlü belaların içine sürükleyecektir.
 
 

BIR YORUM YAZIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir