22. Altın Koza Film Festivali’nin Afişi Hazır

22. Altın Koza Film Festivali'nin AfişiAdana Büyükşehir Belediyesince 14-20 Eylül'de düzenlenecek 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin afişi, yarışma sonucunda belirlendi.
 
Altın Koza Festival Komitesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, festival afişinin belirlenmesi için düzenlenen yarışmada, 140 eser arasından Onur Aşkın'ın çalışması birinci seçildi.
 
Aşkın, birincilik ödülü 30 bin liranın yanı sıra Altın Koza heykelinin sahibi oldu.
 
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Ayrıca, 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde bu yıl birincisi gerçekleştirilecek olan ‘Adana’ Konulu Uzun Metraj Senaryo Yarışmasının son başvuru tarihi 18 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı ve yarışmanın jüri üyeleri belli oldu
 
Senaryo Yarışması’nın;
 
Jüri Başkanı ünlü yönetmen Erden Kıral.
Jüride yer alacak diğer isimler ise şöyle;
Yazar, yönetmen ve senarist Füruzan,
Yazar, yönetmen, senarist Işıl Özgentürk,
Adanalı yazar Muzaffer İzgü,
yapımcı Abdurrahman Keskiner.
 
Ön Jüri ise;
Senarist, oyuncu, Senaryo Yazarları Derneği üyesi Faruk Karaçay ,
senarist, yönetmen, Senaryo Yazarları Derneği üyesi Hakan Haksun ,
Altın Oran Sanat Derneği kurucusu, yazar, fotoğrafçı ve Uluslararası Fotoğraf Federasyonu ödüllü üye sanatçısı Dr. S.Haluk Uygur’dan oluşuyor.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin SözlüTürkiye’nin önemli kültür sanat etkinliklerinden biri olan Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında bu yıl birincisini gerçekleştireceğimiz ‘Adana’ Konulu Uzun Metraj Senaryo Yarışması jüri üyelerimize şimdiden teşekkür ederim. Birbirinden önemli sanatçılarımız bizlerle festival heyecanını yaşayacaklar. Sinemayı ve sinemacıları desteklemek amaçlarında olan festivalimize her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi ve katılım bekliyoruzdedi.
 

BIR YORUM YAZIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir