Doğu Batı Arasında Aliya Semineri

Çok Oturumlu Çok Uluslu
Doğu Batı Arasında Aliya
Semineri
 
“Dünyanın, insanlığın ve Bosna’nın iyiliği için Türkiye” sloganı ile özetlenebilecek “Saraybosna ile 25 Yıl” etkinliklerinin koordinatörü Ömer Erdoğan Asanatlar’a yaptığı açıklamada “Doğu Batı Arasında Aliya” seminerinin açılışına tüm Bosna dostlarının davetli olduğunu belirterek  “Saraybosna ile 25 Yıl” etkinliklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Teşrifleri halinde açılış konuşmalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı çok oturumlu, çok uluslu  “Doğu Batı Arasında Aliya” semineri “Saraybosna ile 25 Yıl” etkinlikleri kapsamında 27-28 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara Congresium’da gerçekleşecek.
 
Birinci Oturum (Açılış)
Açılış ve kapanışla birlikte toplam 4 oturumda gerçekleşecek olan “Doğu Batı Arasında Aliya” seminerinin 27 Şubat 2018 günü saat 10.00’da başlayacak olan Birinci Oturum’unda Ömer Erdoğan'ın sunum konuşmasının ardından teşrifleri halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılış konuşmalarını yapacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrif edememesi halinde  ise Prof. Dr. Nabi Avcı ve Dr. Süleyman Gündüz’açılış konuşmalarını yapacak.
 
İkinci Oturum
Seminerin 27 Şubat 2018 günü saat 14.00’da başlayacak olan İkinci Oturum’undaki katılımcılar:  Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı, Dr. Fatih Ali Hasaneyn Muhammed Şerif, Prof. Dr. Ali Muhyiddin Karadaği, Raşid el- Gannûşi, Prof. Dr. Mevljud Dudic, Prof. Dr. Mustafa Kahramanyol,  Prof. Dr. Şeyh Kâzım Hacımeyliç.
 
“Doğu Batı Arasında Aliya” Belgesel Filminin Galası
Seminerin ikinci oturumunun ardından 27 Şubat 2018 günü saat 19.00’da "“Doğu Batı Arasında Aliya” belgesel filminin galası var. Gala için düzenlenen kokteylin ardından filmin gösterimi yapılacak.. 
 
Belgesel filmin DVD'leri seminer boyunca gelenlere ücretsiz dağıtılacak.
 
Üçüncü Oturum
Seminerin 28 Şubat 2018 günü saat 10.00’da başlayacak olan Üçüncü Oturum’undaki katılımcılar: Prof. Dr. Adnan İsmaili, Prof. Ferid Muhikj, Prof. Dr. İsmail Bardhi, Prof. Dr. Metin İzeti, Sülejman Ugljanin, Hüseyin Kaya, Hasan Çengiç.
 
Dördüncü Oturum (Kapanış)
Seminerin 28 Şubat 2018 günü saat 14.00’da başlayacak olan Dördüncü Oturum’unda Dr. Bahadır Celâl İslam, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş, TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam ve Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun Kapanış Konuşmaları var.
 
Bosna Fotoğrafları Sergisi
Ayrıca "Bosna Fotoğrafları Sergisi" seminer süresi boyunca 27-28 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara Congresium’da ziyaretçilere açık olacak.
 
 

BIR YORUM YAZIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir