Duyuların Uyanışı Sergi Serisi

Duyuların Uyanışı Sergi SerisiDilan Bozyel’den
Paris- Beyrut:
Mutluluk Hattı
 
Duyuların Uyanışı
Sergi Serisi
Capitol’de
 
Capitol, dört başarılı sanatçının izinde çoğulcu ve bütünsel sanat anlayışını Duyuların Uyanışı sergi serisi ile alışılmışın ötesine taşıyor.
 
Duyuların Uyanışı Sergi Serisi - Dilan BozyelDuyuların Uyanışı sergi serisi Dilan Bozyel’in 4 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan Paris – Beyrut: Mutluluk Hattı isimli sergisiyle başladı
 
Capitol bu sene, dünyanın farklı yerlerindeki farklı suretlerden, başarılı kadınların hikâyelerine, teknoloji ve sanatın yarı gerçekliğinden mutluluğun rotasına kadar farklı duyuları uyandıran sergi serisi Duyuların Uyanışı'na ev sahipliği yapıyor.
 
Duyuların Uyanışı Sergi Serisi - Dilan BozyelSeri kapsamındaki ilk sergi: Dilan Bozyel'in kitabıyla aynı ismi taşıyan sergisi: Paris-Beyrut: Mutluluk Hattı. Institut français’den sonra Capitol'de gerçekleşen sergi, yaşayacağı şehri, yaşamak istediği şehirleri fotoğraflayarak bulmaya çalışan fotoğrafçı Dilan Bozyel'in ilk rotası Paris ve Beyrut şehirlerine dair üretimlerini içeriyor.
 
“Duyuların Uyanışı”
 
İlki 12 Şubat Çarşamba günü Dilan Bozyel “ Paris – Beyrut: Mutluluk Hattı” sergisi ile başlayan “Duyuların Uyanışı” sergisi, 4 Mart’ta Simay Bülbül’ ün “Kapıları Aralayan Kadınlar” ı mercek altına alıyor.
 
Mustafa Seven, Nisan ayı boyunca “Dünyanın Suretleri”  sergisi ile sanatseverleri farklı duygulara taşıyacak.
 
Mayıs ayı ise Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Banu İnanç Uyan Dur’ un teknolojiyi sanatla birleştiren “Yarı Gerçeklik”  sergisini kapsıyor.
 
“Duyuların Uyanışı”  Sergi Takvimi
 
12 Şubat – 4 Mart
Dilan Bozyel:  Paris- Beyrut Mutluluk Hattı
 
7 – 31 Mart
Simay Bülbül– Kapıları Aralayan Kadınlar
 
3 – 27 Nisan
Mustafa Seven: Dünyanın Suretleri
 
4 – 27 Mayıs
Banu İnanç Uyan Dur: Yarı Gerçeklik
 
 

BIR YORUM YAZIN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir